Moj Trend
Swiss Halley agencija

14.11.10.

KO PRETI SMRĆU LEJDI GAGI?

Pre ili kasnije kroz isto prolaze sve one zvezde koje su pod budnim okom javnosti i u centru gossipa.Tako je i  Lejdi Gaga morala javiti policiji da prima veoma uznemirujuće poruke koje dobija od jedne obožavateljke. Anastazija Obukhova sigurno ne spada u fanove koje bi svi voleli: 26 godina. ruskinja koja studira u Nju Jorku, Anastazija svakodnevno obasipa Lejdi Gagu pismima i imejlovima, preteći da će je ubiti u velikom stilu. Devojci je veoma stalo da je shvate ozbiljno, ističući da posle ubistva nema nameru ostati živa: njen san je umreti zajedno sa svojom omiljenom pop zvezdom.

Sama pomisao na scenario koji predviđa Anastazija je potresan. Ona je čak i spomenula Marka Čapmana, ubicu Džona Lenona. Ona uverava da će, za razliku od Čapmana, kada Lejdi Gaga umre, upucati se u glavu, jer nema želju da živi bez svoje omiljene pevačice.
Nije potpuno jasno šta je obožavateljka htela reći Lejdi Gagi, da je obožava ili ne? Ali je sigurno da je pevačica preuzela sve mere protiv Anastazije, koja je dobila zabranu približavanja na minimum 500 metara od pop zvezde. 

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...