Moj Trend
Swiss Halley agencija

10.11.10.

ZABRANJENE SCENE SEKSA ZA DŽONIJA DEPA (film The Tourist)


Navikli smo da je ljubomorna žena Holivuda Anđelina Džoli, koja svom Bredu zabranjuje kontakte čak i sa prijateljima bivše mu žene Dženifer Aniston.
Ali ovog puta pričamo o Džoniju Depu, Anđelininom kolegi sa snimanja filma "Turista". Glumac je, naime, tražio od režisera da iseče iz filma scene seksa između njega i Anđeline Džoli, jer glumčeva žena Vanesa Paradi može biti protiv njih.

Detaljnije, dvoje protagonista filma Turista trebali su da snime vruću scenu pod tušem koja bi obećavala visok erotski stepen: Vanesa Paradi, zabranila je takvu scenu svome mužu, te je jadni Džoni morao da zamoli režisera da se scena ne snima, uz izgovor da bi film samo ispao bezrazložno vulgaran. Ali radi sigurnosti, Vanesa je prisustvovala svakoj sekundi snimanja filma. Ona, ipak, ranije nije bila toliko ljubomorna, ali, kako se radi o Anđelini, oprez je opravdan. Kako se bruji po Holivudu, Džolijeva je započela tajnu vezu sa Bredom Pitom za vreme snimanja filma "Gdin i Gdja Smit" dok je Bred još uvek bio u braku sa Aniston. Anđelina, izgleda nikad neće moći da se oslobodi nadimka "razaračica brakova", naročito jer Holivud još uvek pokušava da uteši jadnu Dženifer.
Kada je Anđelina saznala da se ukida scena seksa, htela je da izdejstvuje povratak prvobitnog plana, žustro se boreći da se ona ipak snimi. Na Vanesinu sreću, Džoni Dep je bio izričit: nema scena seksa u filmu!

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...