Moj Trend
Swiss Halley agencija

5.12.10.

10 MUŠKIH MITOVA O ŽENAMA

Priznajmo: teško je osloboditi se stereotipa. Nije lako izaći iz uobičajenih okvira, jer je kultura u kojoj smo odrasli zasnovana na njima. U pokušaju da se stereotipno razmišljanje smanji, za početak pokušaćemo da ukažemo na osnovne greške koje muškarci prave kada je u pitanju mišljenje o ženama.
1.Žene ne interesuje seks. Ako tako mislite, onda ste se do sada zabavljali sa izuzecima. Žene jednako kao i muškarce interesuje seks. Šteta što je, od davnina pa sve do danas, za jednu ženu teško da živi seksualnim životom u punoj slobodi izražavanja, a da joj se ne prišiju razne uobičajene ružne etikete. Istina je ipak da je većini žena na prvom mestu ljubav, ali zar to ne bi trebalo biti svima?


2. Ako je žena lepa, često je nedostupna. Jedna lepa žena je, na žalost, smatrana samo lepom i ništa više. Većina muškaraca koji joj prilaze, to rade isključivo privučeni estetikom. Iznenadili biste se kad biste znali koliko lepotica odbija takvu vrstu udvaranja i živi samačkim životom. Njima je potrebno da ih prepoznaju kao ličnosti koje imaju šta da kažu.

3. Žene vole loše momke. Nemaju sve žene želju za autodestrukcijom ili duh "volontera crvenog krsta" koja ima nameru da preobrazi loše u dobro. Često se žena vezuje za takav tip muškarca prosto zato što su oni uporniji.

4. Treba biti brz u pristupu. Mnogi muškarci ne znaju kako se prilazi ženama, nervozni u pokušajima, deluju kao da imaju nameru da ženu što pre odvuku u krevet. Zato "požurite polako". 


5. Očekivati nešto za uzvrat. Ako žena pristane na izlazak sa vama, to ne znači da ćete bilo šta dobiti kao zahvalnost za lepo provedeno veče, pa čak ni francuski poljubac kao znak za "laku noć". Ako vas odbije, ne očajavajte. Pozovite je još jednom da izađe sa vama.

6. Žene su komplikovane. Ne. Žene samo treba slušati...ono što većina muškaraca izbegava, jer smatra ženske priče dosadnim razglabanjima. Istina je da žene često prave frku ni oko čega, ali zato ste vi tu, dragi muškarci, koji možete dati svoje mišljenje iz jednog drugog ugla, to će sigurno pomoći.  Dakle, učestvovati, ne ignorisati.

7. Žene se ne razumeju u fudbal. Ako se žene ne interesuju za fudbal kao vi, to ne znači da je razlog njihove nezainteresovanosti neznanje. One fudbal ne shvataju strastvenom pojavom kao što je to za njih nova kolekcija lubutin cipela.
 
8. Žene ne znaju da voze. Statistika je bar po ovom pitanju jasna: najveći broj saobraćajnih prekršaja i nezgoda naprave muškarci. Žene ne zanima brza vožnja, što je osnov pravilnog ponašanja za volanom. Spretnost rukovanja volanom zavisi od godina iskustva, a žene se zbog lošeg društvenog položaja često podvrgnu takvom iskustvu tek u poznim godinama, kada se teže uči, ali taj ružni trend se na sreću menja.


9. Žene se pre ili kasnije žele udati za tebe. Imati stabilnu vezu je veoma važno, bar za žene. Ako im kažete :"Ali baš nam je lepo i ovako", veoma je ponižavajuće. Ovde ipak nešto fali. Fali obećanje zvano "obaveza". Biti u vezi znači imati odgovornost prema odnosu koji maturira, pa samim tim treba da rodi plodovima. To ne mora biti brak, već odluka da se stvore zajedničke stvari, da se počne živeti zajedničkim životom, daleko od roditelja, po mogućnosti kupiti zajednički stan ili jednostavna rečenica:"Želim da mi rodiš dete".

10. Žene se ne znaju zabavljati. Da, žene su čekale samo na vas pa da nađu nepresušni izvor zabave. Pogrešno.Kad biste samo znali koliko se žene zabavljaju i bez vas... neke možda i previše.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...