Moj Trend
Swiss Halley agencija

14.12.10.

HOROSKOP ZA 2011.GODINU: JARAC


Veliki protagonista 2011. godine biće planeta Jupiter, planeta razvoja i ekspanzije, ali i planeta pozitivne sudbine i unutrašnje pravde, koja će vam često biti blizu i pomoći vam u više navrata, te vam tako podariti godinu punu zadovoljstava i ličnog prosperiteta.


Godina 2011. biće pogodna za duga putovanja, naročito za avanture, jer ćete imati pozamašni rast slobode pokreta i istraživanja, dakle, ako imate godinama na umu "putovanje života", gledajte da vam se uklopi u toku 2011. godine.


Prva tri meseca su u znaku strasti, jake ljubavi i velikih prijateljstava. Posle treba da sačekate jesen kada će nad vašim ljubavnim životom ponovo zasjati sunce i vratiti se postojeći odnosi u vezi, dok se za samce nadzire u tom periodu nešto više od prijateljstva.

Dobri rezultati na svim poljima, zahvaljujući vašoj volji i odličnoj pozitivnosti, koji će vam pomoći da prebrodite mnoge situacije. To će vas podignuti ka konstantnom generalnom rastu. Dakle, pred vama je pozitivna godina, u kojoj će biti malo nezgodnih siutacija početkom godine, krivicom "prkosnih" planeta, ali od avgusta pa na dalje, vaš brod plovi punim jedrima!

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...