Moj Trend
Swiss Halley agencija

14.12.10.

HOROSKOP ZA 2011.GODINU: VAGA

Za sve vas rođene pod znakom Vage, 2011. godina biće prepuna novih podsticaja i inicijativa u mnogim sferama života. Biće to godina u kojoj ćete učvrstiti napretke koje ste dobili do sada uz mnogo  truda i iz kojih će isplivati ona pokretačka volja koja je bila sakrivena sve ovo vreme.


Prvih pet meseci treba da živite "iz dana u dan", bez razmišljanja o sudbini, o planovima i o problemima. U drugoj polovini juna, od septembra do kraja novembra imaćete prilike da renovirate ljubav koja je do sada imala nestabilne momente. Ako ste sami, mesec septembar i novembar su pravo vreme za interesantnu ljubavnu priču.
 

Reč koja najbolje opisuje sledeću godinu za vas jeste pozitivnost, jer ćete naučiti da se suprodstavite svakoj teškoći smireno i staloženo, uspećete da poboljšate kvalitet vašeg života i optimizam će vam se vratiti u velikom stilu.
 
Vaša nova filozofija života pomoćiće vam da se poboljšate u raznim poljima koja vas se tiču. Pokazaćete se svetu u novom svetlu, ali budite obazrivi da vaš entuzijazam ne preraste u nemoguću misiju, tj. nemojte sebi postaviti previše visoke ciljeve koje ćete rešiti u kratkom roku.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...