Moj Trend
Swiss Halley agencija

10.12.10.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2011. GODINU

OVAN
U prošlosti tenzije u ljubavnom odnosu, ali sa Jupiterom u znaku sve do 4. juna naćićeš magičnu formulu da se taj odnos obnovi. Ako si samac, skoro cela godina, osim avgusta i septembra, nudi ti mogućnost susreta koje bi trebalo da imaš u vidu. Ako planiraš proširiti porodicu, najbolje vreme za to je april, maj i jun.

BIK
Sami ili u vezi, za sve vas sledi period od aprila do kraja jula ispunjen strastima i divnom atmosferom. U krajnjem slučaju najavljuje se trudnoća. Od novembra pa na dalje, čak i za najveće samce moguća odluka o zajedničkom životu, a zašto ne i o braku.


BLIZANCI
U februaru ćeš izaći iz eventualnog lošeg raspoloženja vezanog za trenutnu vezu, od maja do avgusta savršeno se razumeš sa partnerom u svakom smislu, a ako si samac obrati pažnju na gore naveden period kada su mogući susreti od kojih ćeš poželeti dugu ljubav.

RAK
Prvih pet meseci nisu tako pozitivni, bolje nemoj ništa odlučiti u tom periodu, možda se posle pokaješ. Od polovine maja situacija se poboljšava i uživaj u lepom dugom periodu, kada ćeš moći obnoviti nesuglasice u vezi, ili ako si samac, da uživaš u veoma interesantim susretima koji ti greju srce, jer jedan od njim može biti trajno vezivanje. 

LAV
Bilo da si u vezi ili samac, od aprila do polovine maja, tvoji najlepši snovi bi se mogli realizovati, uključujući i bebu. Identična situacija i od jula do septembra, i od novembra na dalje. A u ostalim periodima? Ostani trezan i ne reaguj na svako udvaranje, u protivnom ućićeš u probleme.

DEVICA 
Februar, druga polovina maja i druga polovina juna. za one u vezi pomaže obnoviti nesuglasice i strast.Vrući dani slede od avgusta do kraja oktobra, period za svačiji ukus i svačije potrebe, uključujući i bebu! Za samce, oktobar mesec krije fantastičnu ljubavnu priču, koja može kulminirati brakom.

VAGA
Prvih pet meseci treba da živiš "iz dana u dan", bez razmišljanja o sudbini, o planovima i o problemima. U drugoj polovini juna, od septembra do kraja novembra imaćeš prilike da renoviraš ljubav koja je do sada imala nestabilne momente. Ako si samac, mesec septembar i novembar su pravo vreme za interesantnu ljubavnu priču.


ŠKORPIJA
Ako si u vezi, april je mesec za razjašnjenja u odnosima, obnova prijateljstva.A ako si samac, praktično cele godine sve do decembra moraćeš se se truditi u odnosu sa ljudima, kako ne bi imao nepotrebne komplikacije. Od decembra samcima sledi strasna ljubav koje će ih pregaziti, a za parove sledi "začaran krug" iz kog bi želeli izaći, ali neko vreme to neće biti moguće.


STRELAC
Januar i februar su za mirno ocenjivanje da li veza može biti poboljšana ili je bolje razići se. Zanimljivi meseci za ljubav su avgust i novembar. Ako si samac, baš u ovim mesecima srce će ti jako lupati, bićeš u stanju otkriti se u celosti naročito tvoj seksipil, i uspećeš zavesti bilo koga. 
JARAC
Prva tri meseca su u znaku strasti, jake ljubavi i velikih prijateljstava. Posle treba da sačekaš jesen kada će nad tvojim ljubavnim životom ponovo zasjati sunce i vratiti se postojeći odnosi u vezi, dok se za samce nadzire u tom periodu nešto više od prijateljstva. Ako imaš želju da postaneš roditelj, imaš velike šanse. 

VODOLIJA
Bilo da si u vezi ili samac, do polovine maja uživaćeš period pun strasti, nežnosti, osećanja, baš ono što treba da bi se u vezi strvorio čvrst odnos, a samcima poboljšala šansa za osvajanjem i otvorila mogućnost izbora.
RIBE
Sve do početka juna, zvezde su darežljive, sa partnerom sledi kombinovana strast i ljubav, a samcima će retko ko odoleti, jer su puni  seksipila i ljubavne energije. Međutim, preporučuje se da energiju kojom vladaš ne potrošiš u svrhe promene trenutnog stanja, već radi poboljšanja postojećeg.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...