Moj Trend
Swiss Halley agencija

7.12.10.

OVU ZVEZDU SU IZBACILI IZ AVIONA

Komandant u avionu je svemoguć u sopstvenom vozilu, on je jedini koji može odlučiti o svemu, pa i o tome kada se vrata aviona zatvaraju i svi moraju da ga slušaju. Tako da nije bitno koliko je neko poznat i slavan, da li je ta osoba VIP ili političar. Ovo pravilo je pre neki dan zaboravio glumac Džoš Dahamel, protagonista filma Transformers i suprug još slavnije Fergi. Glumac je zbog svog nevaspitanog ponašanja izbačen iz aviona koji je trebao da poleti iz Nju Jorka za Kentaki. 
Džoš Dahamel
 Džoš je ušao u avion noseći sa sobom svoj neizostavni blekberi telefon koji je koristio da bi napisao sms verovatno svojoj ženi Fergi. Kako je korišćenje mobilnih telefona zabranjeno u avionu (jer ometa orientacione uređaje u avionu), stjuardesa je zamolila glumca da isključi mobilni telefon kako bi avion mogao početi sa uzletanjem. Džoš je odbio da je posluša, napominjući kako mu je bitno da pošalje sms kući da let kasni, te je nastavio da tipka po blekberiju. Stjuardesa ga je još nekoliko puta morala opomenuti da isključi mobilni telefon, ali glumac se pravio blesav odbijajući i dalje da to učini. U tom trenutku, stjuardesa je bila primorana da slučaj prijavi pilotskoj kabini, te je komandant leta odlučio da se VIP puntik smesta uputi na izlaz  i izvoli vratiti se na aerodrom.
Džoš je udaljen od aviona trpeći uvrede ostalih puntika koji su bili prinuđeni da krenu sa uzletanjem sa dodatnim zakašnjnjem krivicom Džoša Dahamela. 

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...