Moj Trend
Swiss Halley agencija

8.12.10.

ZVEZDE KOJE SU ZAVRŠILE U ZATVORU

Čini se da svaki glumac mora proći kroz to mesto, da provede bar jednu noć u zatvoru, tako njihova ličnost postane ne samo lepa, već i prokleto lepa, pa završi i na svim naslovnim stranicama novina. Naravno da ne treba da se smejemo nesreći glumaca što završavaju iza rešetaka, ali ove zvezde izgleda da baš vole da šokiraju i krše pravila, dok razni magazini sakupljaju njihove fotografije u tom aktu.
Policijski snimci iz 2010. i 2007. Paris Hilton
Linzi Lohan je samo poslednja na dugoj listi. Želite li neki noviji primer (a da to nije večiti primer Hju Granta i Paris Hilton)? Glumac Endi Dik uhapšen je 2008. godine zbog poseda opojnih droga i seksualnog zlostavljanja, jer je jednoj devojci spustio top majicu i grudnjak pred prisutnima. Policijska fotografija zbog osmeha glumca veoma je uznemiravajuća i nije preporučljiva.
Svi policijski snimci Linzi Lohan
Policijski snimak Kijanu Rivsa
 Nije se smejao Kijanu Rivs, koji je zbog vožnje u alkoholisanom stanju uhapšen davne 1993. godine. Priča se da se jako bojao da ne završi kao njegov otac osuđen na 10 godina zatvora zbog posedovanja droge. Manje "zabrinut" bio je Kristijan Slejter koji kao da se navikao na zatvor u toku 10 dana njegovog boravka 1989. godine zbog vožnje u pijanom stanju i agresije. Godine 1994. ponovo je uhapšen, jer je pokušao da unese pištolj u avion; 1997. pod uticajem alkohola istukao je svoju tadašnju devoku i jednog policajca, pa je tako zaglavio u centru za rehabilitaciju. Slejter je tom prilikom rekao: "Posao je moj hobi, ostati trezan je moje pravo zanimanje".
Čak i Džošua Džekson, fini momak Pejsi iz Dosons Krik serije, imao je problema sa zakonom: povredio je obezbeđenje prilikom utakmice hokeja. Vins Von je uhapšen 2001. jer je učestvovao u tuči. Konačno, Vesli Snajps je nedavno osuđen zbog fiskalne prevare u vrednosti od 12 miliona dolara i osuđen na 3 godine zatvora. Lista slavnih ličnosti koje su završile u zatvoru toliko je duga da ćemo je morati ostaviti za neki drugi put.
Policijski snimci Kristijana Slejtera i Vinsa Vona

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...