Moj Trend
Swiss Halley agencija

8.4.11.

HOLIVUDSKE GLUMICE PRETERALE SA BELIM PRAHOM

Ešli Džad
I poznate face mogu da pogreše. Ovog puta na red je došla Ešli Džad koja se na predstavljanju svoje knjige pojavila sa previše nanešenim belim puderom za korekciju podočnjaka. Ali ona je samo jedna u nizu poznatih kojima se omakla ova evidentna greška. Veoma često se dešava da šminkeri, u naletu prevelike želje da se po svaku cenu ne vide crni krugovi oko očiju, nanesu svojim slavnim klijentima višak belog korektora. 
Nikol Kidman
Istu blamažu je pre Ešli Džad doživela Nikol Kidman 2009. godine kada je izgledala kao da se kupala u belom korektoru! U slučaju Eve Longorije, greška nije u preteranom nanošenju belog pudera, već u samoj boji, koja je za njen crvenkasti ten presvetao.
Eva Longorija
Simone Beli, mejkap stručnjak za Loreal, kaže:"Evina greška je u izboru previše svetle boje korektora za podočnjake, jer nije u skladu sa njenim tenom boje ćilibara. Idealna boja za nju bi bila zelenkasta koja neutrališe crvenilo. Za maslinasti ten idealan je narandžasti korektor, koji najbolje prikriva ljubičaste podočnjake. I najzad, bež korektor je savršen za svetao ten i sivkaste podočnjake." Na pitanje kako i kada naneti korektor, Simone Beli odgovara:"Moj savet je da se pre svega nanese podloga za puder i tek onda naneti svetli korektor, ali neka bude u tonalitetu  sa podlogom, te naneti korektor celom dužinom, tj. od slepoočnica pa sve do vrha nosa. Moja tajna je u savršenom prelivanju."
Uma Turman

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...