Moj Trend
Swiss Halley agencija

21.11.10.

10 TIPOVA MUŠKARCA KOJE BI TREBALO IZBEĆI

Srcu ne možemo da komandujemo, ali bi bilo korisno ukazati na znake opasnosti na vreme, kako bismo izbegli "opasnu" vezu. 
 
Postoji lista muških karaktera koje je svaka žena u svom životu srela, a od kojih bi trebalo napraviti distancu. Iako nisu svi muškarci isti, zajednička im je sposobnost nalaženja izgovora i puštanja krokodilskih suza. Takvi muškarci će vam sigurno slomiti srce...

1. Egoista
Svaki, pa i najmanji trenutak u vašoj vezi kontroliše samo on, odlučuje o svim detaljima bez konsultacije sa tobom, pokušava da menja tvoje ukuse. Naravno, vođenje ljubavi za njega je samo njegova stvar, pa ćeš uskoro saznati da si ti za njega samo sredstvo za ispunjavanje njegovih želja.

2.Posesivan
Gde si bila? Kako to da si se vratila kasno? Zar tako obučena misliš da izađeš? ... Muškarac koji je večito ljubomoran i preterano guši, a koji ima naviku da postane agresivan i silan. Rizikuješ da te on vremenom udalji od porodice i od prijatelja, izađi iz kaveza što pre! 

3. Stalno neodlučan
Život je dovoljno težak i bez dodatnog tereta jednog muškarca koji od tebe očekuje da ga paziš poput deteta. Nestabilan u željama, lako upada u nevolje i trči za lakim avanturama. Njegova obećanja uvek padaju u vodu.
 
4. Mamina maza
Mama je uvek mama i treba da je volimo. Ali ako vaša veza zavisi od njegove mame, tj. od njenog diktata i potreba, onda tu nešto ne štima. Ako on nije sposoban prerezati pupčanu vrpcu i početi da misli svojom glavom, ti onda prereži vezu sa njim.

5.Večiti sanjar
U njegovoj glavi se razmenjuju maštarije rok zvezde i nesrećnog pesnika, uvek je misteriozan i ne znaš šta od njega da očekuješ, ali u stvarnom svetu on je nesposoban da planira, i pravi samo štetu. Ostavi ga bolje da se posveti sam svom virtuelnom životu i maštarijama,  pored njega ćeš ostati gladna.

6.Lud za žurkama
Nema ničeg lošeg izaći u provod svaki vikend, ali ako je on spreman da od svakog dana napravi proslavu, naročito uz alkohol, onda je to definitivno pogrešan muškarac, naročito ako je punoletan. Ako ne uspevaš da podneseš mamurluk i glavopolje posle svakondevnih provoda,  uzmi sama malo odmora...
 
7.Radoholičar
Preterani entuzijazam za sopstveni posao (čitaj: škola, fakultet) i pomama za karijerom  mogu često dovesti do prave zavisnosti. Posao mu je uvek na prvom mestu, čak i vikendima. Svaki njegov razgovor se bazira na problemima na poslu, o planovima u karijeri, izučavanju novih stručnih priručnika, saradnici, klijenti... ko to još može da izdrži! 

8.Zakeralo
Ovaj tip muškarca će čašu uvek videti polu-praznu, on se ne trudi nikada da poboljša situaciju, već se večito žali i uvek je spreman da kritikuje sve i svakoga. Čak i najoptimističnija žena na svetu vremenom će potonuti u depresiju uz muškarca neprikosnovenog pesimizma.
 
9.Narcis
Narcis ne može odoleti svojoj očaravajućoj pojavi, iskoristiće svako staklo, izlog i retrovizor kako bi se divio svojoj slici. Takav muškarac je nesposoban da voli drugo biće i da se divi drugim osobama. Teško da možeš konstruisati ljubavnu vezu sa osobom koja samo sebe voli.    
 
10.Škrtica
Taj vas nikada neće odvesti u restoran, o prstenu da i ne govorimo, oblači se u prastara odela, a često kada treba da se plati u kafiću, baš u tom momentu zaglavi u wc-u. Pri tom je veoma pohlepan i želi ono što je tuđe. Da li od takvog muškarca treba pobeći? Bilo bi bolje, jer se uvek ispostavi da škrti na novčaniku su  škrti i na ljubavi.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...