22.11.10.

KADA MODA SRETNE iPAD

Sa svojom elegantnom siluetom iPad je veoma brzo postao protagonista novih modnih detalja u formatima hi-tech. Već posle svega nekoliko meseci od dugo očekivanog proboja na tržište, iPad se može pohvaliti i modernim futrolama. Svetske dizajnerske kuće utrkuju se u kreiranju nove garderobe za novi tablet iz kuće Apple. Rezultat je modna revija iPad futrola za najrazličitije ukuse i sve prilike.


Mekana futrola za iPad od gume modne kuće Gucci (cena varira, a model je dostupan i u bež boji i zeleno-vojničkoj boji) .

Intenzivne nijanse plave boje futrole sa naslonom od Valextra (450 evra).

Klasična prošivena tašna od veštačke kože, pogodna kao futrola za iPad, Chanel (1550 evra).U dva dezena, kamuflaž i leopard štampa. Futrola iPad od Trussardi 1911(140 evra).


Garantuju maksimalnu otpornost na vodu, od neoprena i silikona, futrole za iPad koje predlaže Marc by Marc Jacobs (od 40 do 60 evra), opremljene i originalnim slušalicama sa crtežima (40 evra).


 

E-komerc od Louis Vuitton predlaže iPad futrole u dve varijante: damije i monogram(285 evra).Napomena: izvorni tekst sa sajta Elle.it predviđa futrole za iPad u materialima kože i krzna. Blog Sanjin Kutak potrudio se lišiti tj. osloboditi svoje čitaoce sadržaja o ubijanju životinja u svrhe zabave, luksuza i sličnih sporednih stvari.

Нема коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...