Moj Trend
Swiss Halley agencija

29.11.10.

DITA FON TIZ: KOPIRAJTE NJEN MEJKAP


Crvene usne, ajlajner i porcelanska koža.To su osnove šminkanja Dite Fon Tiz, retro izgleda koje je postalo poput fabričke marke. Kraljica svetske burleske, Dita ne čuva ljubomorno tajne svog izgleda, koje često otkriva na svom profilu na Tviteru. Tako smo saznali da koristi podlogu za puder L’Oréal True Matchnella nuance n.1.  Njeni omiljeni ruževi za usne treba da imaju luksuzno pakovanje, kao što je to ruž za usne od YSL, Dior i Guerlain, a još bolje ako imaju taman finiš. Lak za nokte? Crveni naravno, kao što je Essie Fishnet Stockings  ili Rougemarie od M.A.C.E. U iščekivanju sopstvene fragrance parfema, Dita Fon Tiz voli da nosi na svojoj koži Quelques Fleurs Houbigant, parfem koji se može kupiti preko interneta.

Želiš da kopiraš njenu šminku što vernije, u pravom stilu 40ih godina? Sledi sledeće savete!




Perfect Smoothing Compact Foundation (Spf15) od Shiseido je kompaktna podloga za puder u prahu koji će vam podariti kompaktnu i svilenu ujednačenu boju. Naneti suvim sunđerom za porcelanski efekat (46 evra).







Ajlajner je deo tretmana Korff. Njegova specijalna formula hijaluronske kiseline i retinola obećava lagano nanošenje u jednom potezu i jedinstvenu boju bez nijansi. Ekstra bonus: ne sadrži konzervanse, tako da je pogodan za osetljive oči (17 evra, u apotekama).








Veštačke trepavice od Mario Giussani u verziji Glamour. Jednostavne za nanošenje(u konfekciji je uključen i lepak), daruje svakom ko ih nosi pogled "laneta" (10 evra).





Olovka za usne pre nanošenja ruža da bismo izbegli da se proizvod razmaže. U pitanju je olovka Kiko i ima dupli srž, sa jedna strane mini automatski srž, a sa druge strane olovčicu radi preciziranja linije prema unutrašnjosti (6 evra, ovde u nijansi True Red).






Strast za usnama poput pupoljka sa proizvodom Rouge interdit n°49 Vintage Carmine, ruž satenskog efekta, koja pripada božićnoj kolekciji Givenchy(27 evra).

















Koža poput svile i mleka, takva je koža Dite Fon Tiz. Koristite prah za telo od Urban Decay, u predivnoj nijansi Marsh Mallow (26 evra).

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...