Moj Trend
Swiss Halley agencija

28.11.10.

GLUMCI KOJI SU ODBILI ULOGE PA SE POKAJALI

Iako mislimo da jedan holivudski glumac nema na šta da se požali, u svetu filma postoji dovoljno pogrešnih odluka da se kukanje opravda. Lista propuštenih životnih uloga je duga, pa da počnemo...

- Džon Travolta je odbio da glumi Foresta Gampa. Imajući u vidu da je Tom Henks sa tom ulogom dobio Oskara, sasvim je razumljivo što se Travolta i dan danas živ jede zbog svoje odluke;
-  Džon Travolta je takođe odbio uloge u filmovima "Čikago", "Zelena milja", "Američki žigolo", "Apolo13" i "Doni Brasko".
- Moli Ringvald, crvenokosa devojka iz filma "Pretty in pink", odbila je ulogu Vivijan u filmu "Zgodna žena", ulogu koja je Džuliji Roberts donela nagli uspeh. Takođe je odbila ulogu Moli iz filma "Duh" koju je oberučke prihvatila Demi Mur. Hoće grom dvaput u koprive!
Džulija Roberts i Demi Mur "ukrale" uloge  Moli Ringvald
-Ni Vil Smit nije jače sreće: odbio je ulogu u filmu "Matriks" kako bi završio snimanje filma "Divlji divlji zapad", film koji nije doneo veliki novčani uspeh.
- Iako sledećem glumcu nisu potrebna dalja dokazivanja, ipak vredi spomenuti da je Šon Koneri odbio ulogu čarobnjaka Gandalfa u trilogiji "Gospodar prstenova", kao i ulogu Arhitekte u "Matriksu". 

Zamenile uloge: Kejt Vinslet i Gvinet Paltrou

- Najveći izvor propuštenih prilika stvorio je film "Titanik". Mnogi slavni glumci su zatvorili vrata pred nosom kastingu ovog filma, smatrajući ga promašajem. Među tim glumcima su pre svega Bred Pit i Gvinet Paltrou, kao i Šeron Stoun.
- moglo bi se reći da je Gvinet Paltrou ipak uspela da se uteši: Kejt Vinslet je odbila ulogu Viole u "Zaljubljenom Šekspiru", ostavljajući Oskara za Gvinet.
- Postoje i glumci koji su odbijanjem uloge imali sreće: Nikol Kidman je odbila da interpretira ženu-mačku u istoimenom filmu "Catwoman", smatrajući tu ulogu siromašnom i imala je pravo: Hali Beri, iako je bila veoma ubedljiva u ulozi seksi mace, još uvek trpi kritike zbog filma koji mrzi i filmska kritika i publika.
Ne može se uvek predvideti uspeh nekog filma. Da je tako, mnogi glumci ne bi bili zaboravljeni, a mnogi bi bili  bogatiji nego što jesu. Stvarno imaju razloga da se žale :) 

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...