Moj Trend
Swiss Halley agencija

19.11.10.

KO JE NAJSEKSIPILNIJI MUŠKARAC NA SVETU?

Zbačen je sa trona Džoni Dep, krunu najseksi muškarca sada nosi njegov kolega kanađanin Rajan Rejnolds, u izboru magazina Pipl koji svake godine bira najseksipilnijeg na svetu. Pošle godine je to bio Džoni Dep, a Rajan Rejnolds je bio na trećem mestu. Ove godine je uspeo da se popne na prvo mesto, iako je konkurencija velika. Rajan, tj."Sexiest Man Alive" ima potrebu da replicira na njegov izbor: " Šta je to što čoveka čini najseksipilnijim na svetu? Autoironičnost." I trbušnjaci, Rajane!

Ne možemo nikako reći da Pipl nije u pravu. Iako smo ga nedavno videli u klaustrofobičnom filmu "Buried", Rajan Rejnolds većinom igra u romantičnim komedijama kao što su "The Proposal" i "Just Friends".
Upravo autoironičnost glumca dolazi do izražaja u komentaru koji je dao povodom proglašenja za nejseksi muškarca na planeti: " Ova titula daće za pravo mojoj porodici da me zadirkuju celog života." Imajući u obzir da Rajan Rejnolds ima tri brata i sva trojica su policajci, postoje velike šanse da se to i obistini.
Jedna osoba  iz njegove porodice ipak ne može da se požali, a to je njegova prelepa žena sa kojom je u braku 2 godine, Skarlet Johanson, koja je u više  navrata nosila titulu najseksi žene na planeti.



Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...