Moj Trend
Swiss Halley agencija

27.11.10.

KO OD POZNATIH LIČNOSTI JOŠ NIJE STAO NA LUDI KAMEN?

"I živeli su srećno do kraja života"... ovaj kraj priče više nije u modi, naročito ako se radi o bogatim i slavnim osobama. Danas prisustvujemo razilaženju u ljubavnim vezama, zatim sledi ponovno sastavljanje, pa zajednički život... ali braka nigde. Ko su trenutno poznate neudate i neoženjeni?
Dženifer Aniston
Dženifer Aniston
Heroina raspuštenica, ali ne svojevoljno. Izabranik njenog srca moraće da bude heroj svetskog glasa. Dobra devojka iz komšiluka, kako još zovu Dženifer, imala je niz ljubavnih poraza:  prvo ju je ostavio Bred Pit, zatim Džon Majer, Vins Von i na kraju Bredli Kuper. Ali kako se kaže "i posle pape papa", sigurni smo da će Dženifer imati drugih prilika da nađe svog gospodina pravog.

Džordž Kluni
Jednom davno i za Vorena Bitija se pričalo da beži od braka ko đavo od krsta, ali on je sada veoma srećno oženjen. Zato nema veze što se Džordž Kluni šetka godinama sa raznim devojkama, pa tako i sa italijanskom šou gerlom Elizabetom Kanalis, on je previše poželjan da bi ostao neoženjen. 

Dajen Kruger
Debitovala je na velikom ekranu 2004. godine u ulozi čuvene Jelene Trojanske. Dakle, karijera u usponu, lepa i bogata, Dajen Kruger je pravi mamac za udaju. Večito je verena za Džošuu Džeksona.

Princ Hari od Velsa

Sada kada je Vilijam ućutkao zle glasine koje su špekulisale "hoće se ženiti-neće se ženiti", vereničkim prstenom za Kejt , sve oči su uprte u mlađeg brata Harija. Ljubitelj samačkog života nema nameru u skoroj budućnosti skrasiti se uz neku finu princezu, ili bar finu damu poput snaje Kejt. Ne zaboravimo da njegova izabranica treba prvo proći bakin test.

Hali Beri
Izjavila je da se NIKADA više neće udati, a "nikada" je zaista dug period, naročito ako za sobom ostavljate dva propala braka. Od skora samohrana majka, nije izgubila na lepoti koja ju je uvek krasila. 
Leonardo Di Kaprio
Leonardo Di Kaprio
Kao Džordž Kluni i Leonardo Di Kaprio izgleda da nije uvrstio brak u svoje prioritete.  Ako ga na to nije uspela uveriti prelepa izraelska manekenka Bar Refaeli sa kojom je u dugoj vezi, pitamo se ko bi to mogao da uradi? U slučaju da se venčanje dogodi, predviđamo kuma: Martin Skorceze.

Danijel Kreg
Sa Danijelom Kregom imamo duplu ponudu: Danijel Kreg i Džejms Bond. Elegantan, fascinantan i misteriozan muškarac, kako na velikom ekranu tako i u privatnom životu, iznenadio je sve ljubitelje filma o agentu 007, preuzevši ulogu Džejmsa Bonda od Pirsa Brosnana. Na Danijelovoj potencijalnoj svadbi, na pozivnicama bi moglo pisati: "ova poruka će se uništiti za 10 sekundi".

Kejt Vinslet
Za slavnu Rouz iz filma Titanik postojao je samo jedan čovek, ali za glumicu koja je udahnula život tom liku možda je treća sreća. Skoro razvedena od režisera Sema Mendeza, ne očekujemo da će uskoro ući u ljubavnu vezu, ali nikad se ne zna.

Sandra Bulok

Sveže razvedena, ova američka glumica može mirno da se preda samačkom životu, da se posveti karijeri, ali ipak sanja o jednostavnom momku od kojeg zahteva samo da je voli i poštuje.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...