29.11.10.

MEJKAP: RUMENILO SE VRAĆA U MODU

Italijanke vole ajlajnere, a Francuskinje rumenilo. Prve žele da  zavode oštrim pogledom, a druge efektom čednog lica koje se pri sramu crveni. Dakle, rumenilo se koristi kako bi se dobio izgled devojke koja je stidljiva i vaspitana. Tako da one devojke koje to nisu, a žele tako da izgledaju, mogu da nađu rešenje u nošenju rumenila. Učite od najboljih, Francuskinje su to vekovima uspešno radile.

  
Da bi se prah pravilno naneo, treba se smešiti, jer prilikom osmeha mišići imaju perfektnu poziciju koja nam pomaže odrediti zonu za aplikaciju četkice. Sa ove pozicije možemo poći prema korenu kose. Dnevna varijanta mejkapa zahteva diskretno nanošenje rumenila. Dozvoljen je slobodan i smeo izbor nijansi, ali je rigorozno pravilo biti u skladu sa tonalitetima senke za oči i ruža za usne. Rumenilo ne sme da odstupa nikada od tog pravila.

Iako su većina šminkera pobornici rumenila u prahu, sve više pristalica među njima osvaja rumenilo u kremi.
Za obe vrste rumenila postoji kultni proizvod:
u prahu  imamo Joues contraste, blush Chanel svilene čvrstoće za promenljiv rezultat, tj. mogućnost doziranja i prepravljanja;-u kremi imamo Click fard od Collistar koji se nanosi malim gumenim rolonom;


-takođe je popularno rumenilo u kremi od Max Factor, Creamy Blush Miracle Touch.

Нема коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...