Moj Trend
Swiss Halley agencija

30.11.10.

ČUDNE POBEDE NA LUTRIJI

Zanimljiv slučaj duple sreće u Americi: osim što je dobio 1,8 miliona dolara nagrade, dobitnik je dobio i nešto više. 
Ron Ria, 68 godina, vlasnik je dve trafike u Pensilvaniji. Pre nekoliko dana, Ron je kupio nekoliko loto tiketa u sopstvenoj trafici. Jedan od tiketa bio je pobednički i doneo mu 1.782.432 dolara.
Kao da to nije još dovoljno, Ron, kao vlasnik trafike, ima pravo na 10 hiljada dolara  provizije koje dobijaju trafike koje su prodale pobednički tiket lutrije. Sigurno nije prvi put u istoriji da je pobednik premije takođe i vlasnik trafike, ali ja sigurno zanimljivo, naročito kada je u pitanju dobitak više.
Međutim, ne radi se baš o slučajnosti. Ron Ria je svaki dan izdvajao 20 dolara za lutriju, što je izazivalo ljutnju njegove supruge. Sad sigurno nema razloga da se ljuti.


Postoji još zanimljiviji slučaj u Americi: Džoan Hinter iz Teksasa (63 godine) je dobila na lutriji 4 puta u roku od 17 godina,  ukupnu vrednost od 20 miliona dolara. Prvi put je dobila na lutriji kada je kupila greb-greb karticu 1993. godine, i tako dobila 5,4 miliona dolara. Posle pauze od 13 godina, sreća ju je ponovo poljubila 2006. godine, kada je učestvovala u televizijskom programu "Milioner na odmoru" i osvojila nagradu od 1,5 miliona dolara. Samo dve godine posle, dakle 2008. godine, još jednom Džoan kupuje greb-greb karticu na istom prodajnom mestu gde je kupila svoju prvu greb-greb i osvaja 3 miliona dolara. U junu ove godine, gospođa Hinter je dobila četrvri put! Samo 50 dolara je platila greb-greb kartice, a jedna od njih joj je donela čitavih 10 miliona dolara! Zaista specifičan slučaj, naročito ako kažemo da su sve dobitničke kartice kupljene na istom prodajnom mestu!

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...