Moj Trend
Swiss Halley agencija

20.11.10.

MODA: ŠETATI GRADOM U PIDŽAMI!

Iz Londona dolazi, ili bolje rečeno vraća se, moda stare dobre pidžame, ali na drugačiji način od onoga na koji smo navikli, ne u svrhe spavanja, već za šetnju po gradu!
Pidžamu inače sve ređe koristimo, priča se svela na dva slova: još samo bebe i stari ljudi nose pidžame, naravno d bi spavali u njima.
Danas se sve više koriste druge odevne drangulije za spavanje: stare pokidane trenerke, stare majice, bokser i slip, pa sve do navike spavanja bez ičega na sebi.
Istini za volju, to šta ko nosi dok spava, trebalo bi da bude lična stvar, ali ne možemo a da se ne prisetimo Bridžit Džouns i čuvene scene sa ogromnom crvenom pidžamom i iscrtanim pingvinima, scena koja oslikava realnost: pidžama služi da se u njoj spava, a ne da se u njoj šetka van kuće!
 
Londonske prodavnice zabeležile su u poslednje vreme rast prodaje pidžama. Šta je uzrok tome?Najmaštovitiji psiholozi izvlače zaključak: povećana prodaja pidžama je uzrokovana načinom života koji je sve više "sedeći", sve više vremena provodimo čatujući i surfovanjem po netu. Možda, ko zna...
Jedan od uzroka treba potražiti u modi koja iz toplih kreveta izlazi na ulice! Dokaz su i holivudske zvezde koje se utrkuju pokazati se u pidžamama pred paparacima! Nikol Riči je obukla za dvevnu šetnju mini-pidžamu od crne svile, a Hilari Daf se prošetala  kvartom u pantalonama na kvadratiće i u poderanoj potkošulji. Najzad Džesika Alba se predstavila na premijeri filma "My bloody Valentine" u elegantnoj pidžami, štiklama i torbici za veče!
Hilari Daf i Nikol Riči
Džesika Alba

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...