Moj Trend
Swiss Halley agencija

5.11.10.

ROBERT PATINSON I KRISTEN STJUART: NAJTRAŽENIJI PAR NA INTERNETU

Robert Patinson i Kristen Stjuart proglašeni su za najtraženiji holivudski par na internetu, što objašnjava zašto im paparaci ne daju mira i spremni su na sve samo da ovekoveče svaki njihov minimalan pokret. Dakle, nije slučajno što se o njima objavljuju  novosti i fotografije, bezazlene na prvi pogled, ali koje u stvari veoma interesuju njihove obožavatelje. Dovoljno je reći da među sugerisanim terminima u internet pretrazi, uspeli su da preteknu čak i naizgled značajnije parove Holivuda, kao što su Bred Pit i Anđelina Džoli, Tom Kruz i Kejti Holms, Zak Efron i Vanesa Hadžins.
Ne zna se šta je tačno odredilo ovaj par tako posebnim. Da li je u pitanju uspeh sage Twilight ili činjenica da se ne zna tačno o kakvom se odnosu radi,  da li su samo prijatelji ili nešto mnogo više od toga?
I Robert i Kristen, kršteni i kao Robsten, više puta su negirali da su u ljubavnoj vezi. Ipak, ova verzija priče nije ubedila njihove obožavatelje koji su uvereni da je ljubav između  Bele i Edvarda stvarna i van okvira velikog bioskopskog platna.
Takva ogromna popularnost je osnovni razlog zbog kojeg su veoma često plasirani tračevi o njihovoj navodnoj ljubavi i u stvarnom životu, a sve u svrhe podizanja tiraža tabloida. Setimo se samo trača o navodnoj Kristeninoj trudnoći sa Robertom. Poslednji trač, međutim, govori kako su dvoje glumaca zajedno iznajmili stan u Luizijani, u blizini seta za snimanje "The Twilight Saga: Breaking Dawn". Da li je ovaj put istina?

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...