Moj Trend
Swiss Halley agencija

13.11.10.

SAKRIJTE NEPRAVILNOSTI U ŠMINKANJU - TRIKOVI ZVEZDA

Čak i osoba koju je Majka Priroda podarila perfektnim ovalnim licem nije imuna na najčešće greške u šminkanju.
To je slučaj sa prelepom glumicom Megan Foks, koja preteruje sa količinom boja, te je to čini starijom, pa čak i vulgarnom: previše pudere u prahu, previše maskare i obrve previše istaknute. Bolje da vam primer bude Kejt Vinslet koja obasjava obraze i unutrašnji deo kapaka finim prahom boje bisera i bira kremasti rozikasti ruž za usne.

 Da li si jedrog lica sa raskošnim usnama, nosa kao krompirić i velikih očiju? Ne brini se, u lepom si društvu i možeš slobodno da kopiraš stil šminkanja prelepe Bond devojke Olge Kirilenko, koja stavlja roze podlogu i sjajno rumenilo za obraze, nosi tamnosivu senku za oči i providni sjaj za usne. A šiške koje nosi su u savršenom kotrastu sa okruglim licem. Nasuprot njoj, malena Majli Sajrus ističe efekat porcelanske lutke sa velikim lažnim trepavicama, kilom pudera i roze ruža koje bolje da je dala nekoj prijateljici.

 Trouglasto lice? Dženifer Aniston pobeđuje 1:0 Kejt Blanšet, jer sa rumenilom boje kajsije i prirodnim ružom daje ravnotežu lica kombinujući sve sa jednom crnom linijom preko kapaka dajući pogledu dublju notu.

 Za oči, najbolje rešenje je da ih razmaknete bisernim sivkastim prahom koji se nanosi na unutrašnje uglove oka a produžujući spoljne uglove senkom u nijansama kao što to radi Kejt Bekinsejl. Trik ipak ne uspeva da uradi Eva Longorija koja nijanse nanosi prema visini i tako ističe svoj mali nedostatak.
 
Ovde su i En Hatavej i Kristen Stjuart pale na ispitu! Prva, umesto da šminkom oblikuje svoje detalje (velike oči, poveliki nos i bledi ten) samo ih još više uveličava. Velika greška! Druga, Kristen,  ističe ono što bi trebala sakriti: oči previše blizu, tanke  usne i neproporcionalne. Savet? Promeniti odmah šminkera!


Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...