Moj Trend
Swiss Halley agencija

5.12.10.

AUTO SNOVA, ALI STVARNO

Ferari, Porše, Lamborgini... auti dostupni samo bogatašima! Dovoljno je iscaliti keš i imati svoj auto snova, ali nije uvek tako. Postoje automobili koje čak ni bogataši ne mogu da imaju.
Postoje "automobili iz snova", a postoje "automobili samo u snovima"... šta to znači? Pričamo o modelima koje niko ne može da ima, a to su specijalna vozila, upotrebljena za snimanje filma ili su to čak i virtuelne mašine. Evo onih najvažnijih:

Ferrari FXX - Napravljeno ih je samo 30 primeraka u dve godine. Automobil koji je skoro nemoguće kupiti, jer oni koji su ih uspeli kupiti, a to su najviše razni šeici, ne odvajaju se od njih, a imaju i razloga. 2007. godine koštao je skoro 2 miliona evra!
Ferrari FXX

Bumblebee - Evo čuvenog automobila iz filma Transformersi! To je Ševrole Kamaro, jedinstveni i najređi automobil, naročito ako bismo pomislili da se zaista transformiše. Dečji svet je prepun primeraka ovog automobila, naravno u maketi.
Ševrole Kamaro, popularni Bamblbi

Red Bull X1 - Ovaj auto je san snova! Ali bukvalno, jer ne postoji realno, ali ga svi mogu voziti. Kako to? Jednostavno, automobil je deo Soni video igrice Gran Turizmo 5. U igrici ima 1500 konjskih snaga i brzinu od 450 km/h.
Red Bull X1

Kadilak sikstin - Model za malobrojne, štaviše skoro niko nema ovaj automobil snova. Napravljen u procvatu automobilima 2003. godine, kada je kolosalni GM (General Motors) mogao sebi priuštiti ovakvu investiciju. Sikstin zato i ima tehničku kartu iz naučne fantastike: 13.600 kubika, preko 1000 konjskih snaga. Ovaj automobil nikada nije ušao u komercijalnu proizvodnju, tako da ako ste i videli da se neko vozika u njemu po ulicama SADa, sigurno vam se učinilo.
Kadilak Sikstin

Ekto 1 - Šta reći o ovom modelu? Autentični luckasti dizajn ovog automobila ušao je u srca mnogim generacijama koje obožavaju film "Isterivači Duhova". Napušten u nekom zabačenom uglu holivudskog studija, nedostupan bilo kome ko ga želi kao suvenir.
Ekto 1


Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...