Moj Trend
Swiss Halley agencija

5.12.10.

POSTOJI LI PRAVO PRIJATELJSTVO U HOLIVUDU?

Holivud je leglo zmija, spremnih da se izujedaju međusobno kako bi došle do slave i bogatstva? Čini se da nije uvek tako. Ima glumaca koji su stekli čvrsta prijateljstva, često dugotrajna i neraskidiva uprkos "takmičarskoj" klimi filmskog sveta koja ne pogoduje stvaranju iskrenih prijateljskih odnosa. Najbolji primeri:

Bred Pit i Džordž Kluni su odavno nerazdvojni, a Bred je čak kupio i kuću u Italiji na predlog svog prijatelja. Priča se da je Anđelina ljubomorna na prijateljstvo muža, jer njih dvojica imaju ružnu naviku da izađu zajedno do sitnih noćnih sati. 
Džordž Kluni i Bred Pit u filmu "Ocean's 11"

I pticama na grani je jasno  da su takođe veliki prijatelji Met Dejmon i Ben Aflek. Ovi glumci su se upoznali na koledžu i zajedno su dobili Oskara za najbolji originalni scenario za film "Dobri Vil Hanting". Slava ih nije uspela razdvojiti, što je retkost u Holivudu. 
Met Dejmon i Ben Aflek dvojac koji pobeđuje

Postoje i glumci koji su se upoznali na početku svojih karijera i ostali prijatelji, uprkos frenetičnom poslu kojim se bave. Takvi prijatelji su Leonardo di Kaprio i Tobi Megvajer, koji su se upoznali 1990. godine na snimanju televizijskog filma "Parenthood" i nastavili svoje prijateljstvo do danas. Česti su posetioci Lejkersovih utakmica.
Tobi Megvajer i Leonardo di Kaprio bodre Lejkerse

Da ne zaboravimo ženska prijateljstva. Iako se kaže da su žene među sobom "zmije otrovnice" i manje odane u prijateljstvu, Dženifer Aniston i Kurtni Koks demantuju takve glasine. Upoznale su se na snimanju serije "Prijatelji" i postale toliko nerazdvojne da je Dženifer postala kuma Kurtninoj ćerki Koko. Dve glumice se često viđaju i koliko se zna, Dženifer je bila najbliže rame za plakanje Koksovoj posle razvoda od Dejvida Arketa.
Dženifer aniston i Kurtni Koks

Veliko prijateljstvo je i između Zaka Efrona i  Ešli Tizdejl, dvoje protagonista "Haj Skul Mjuzikla", uključujući Vanesu Hadžins, Zakovu devojku. Kako se čini, prijateljstvo muškarca i žene nije nemoguće. A kad se još doda činjenica da su Zek i Ešli bili u vezi... Vanesa sigurno ima razloga da bude ljubomorna na njihovo prijateljstvo.
Vanesa Hadžins, Zak Efron i Ešli Tizdejl

Njih dve su se upoznale na snimanju filma "Doktor T". Ćerke umetnika, Liv Tajler i Kejt Hadson od tog momenta su nerazdvojne prijateljice. Na snimanju filma su čak razmenile francuski poljubac, ali u svrhe scenarija.
Liv Tajler i Kejt Hadson

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...