Moj Trend
Swiss Halley agencija

12.12.10.

GENERALNI HOROSKOP ZA 2011. GODINU

Veliki saveznik tokom 2011. godine biće planeta Jupiter,čiji je aspekt pozitvan. U čijem se znaku bude našao, ta osoba će imati puno sreće!
Vatreni znaci su pod posebnim tretmanom zvezda, njihovi miljenici tokom 2011. godine, pa će biti neprihvatljivo da Ovan,Lav i Strelac ne iskoriste pozitivnu naklonost neba u maksimalnom smislu. Naime, Jupiter će često boraviti u ovim znakovima, koji će im pomoći da se iskažu u najlepšem svetlu, kako na poslu, tako i u ljubavi. Ne ustručavajte se da rizikujete, jer će vas sreća pratiti.

Generalno za sve znakove zodijaka, 2011. će biti godina koja će doneti mirnoću, staloženost koja će nam svima pomoći da otkrijemo sreću u malim stvarima i to nije ništa negativno, naprotiv, pomoćiće nam da se suočimo sa životom sa više entuzijazma i duhovne ravnoteže.
U suštini, težiće se za potragom harmonije, sa sobom, svojim telom, sa drugim osobama, u poslu, ljubavi, jer će mnogi shvatiti da nije dobro ići uzvodno, tj. protiv svih u cilju osvete ili inata.
Zvezde će imati dobar uticaj na sve znakove i ne bi trebalo da nas začudi ako se smanje razvodi, svađe i sukobi.

Za neke znakove, za Devicu i Vagu, godina 2011. doneće mnoge iznenađujuće novosti, za Devicu u ljubavi, a za Vagu na poslovnom planu, i oba znaka će biti prezadovoljna u tom smislu.

Za ostale znakove, Škorpija će imati jedan prelazni period, u kojem će moći raskristalisati ideje ili jednostavno ostaviti da vreme protiče, čekajući ishod događaja bez aktivnog učestvovanja, što se ne preporučuje. Dakle, Škorpije ne bi trebalo da ostanu potpuno pasivne, iako neće biti u maksimalnoj kondiciji, spremni za velike promene.

Svi oni znakovi koji nisu spomenuti ovim opisom, imaju previše specifičan horoskop za 2011. godinu, koji ćemo morati istražiti pojedinačno, tako da vam preporučujemo da sledite blog narednih dana.


Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...