Moj Trend
Swiss Halley agencija

12.12.10.

HOROSKOP ZA 2011.GODINU: OVAN

Godina 2011. biće godina vatrenih znakova. Glavna planeta koja će tranzitirati ovim znakom je Jupiter, koji će ostvariti razne pozitivne aspekte i doneti vam puno sreće.

Na ljubavnom planu, između vas i voljene osobe stvoriće se jača veza i međusobno razumevanje, harmonija koja će stvoriti srećne ljubavne odnose, naročito od meseca marta, kada će u kombinaciji biti planete Saturn, Uran i Neptun, i kada ćete primati svakim danom sve lepše poruke i signale. Ako ste sami, skoro cela godina, osim avgusta i septembra, nudi vam mogućnost susreta koje bi trebalo da imate u vidu. 

Na fizičkom i zdravstvenom planu, imaćete Saturn na vašoj strani koji će se brinuti za vas. Bićete prepuni šarma i harizme i izgledaćete zdravi i jedri. Od meseca maja, vaša erotska strana biće veoma stimulisana.

Vaše drage planete vam preporučuju da budete uvek živahni i druželjubivi i da ne propustite priliku da stvorite simpatije sa ljudima u vašem okruženju. Nikad se nemojte odmah naljutiti, a naročito nemojte imati porive za osvetom.
 

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...