Moj Trend
Swiss Halley agencija

1.12.10.

HAJDI KLUM: KOPIRAJTE NJEN MEJKAP



Hajdu Klum ne nosi više anđeoska krila Victoria's Secret i konačno može da se posveti svojoj omiljenoj ulozi. Ulozi majke 4 deteta? Ne, već stiliste koji radi punom parom, imajući u vidu liniju sportske odeće koju je sama kreirala za New Balance i koja se uspešno prodaje. Niko osim nje nije mogao bolje dizajnirati komotnu i laku odeću za žene koje su stalno u pokretu.
Bez obzira na obaveze, Hajdi Klum ipak ne zaboravlja svoju glamuroznu stranu života i stiže da se predstavi u savršenoj formi na crvenom tepihu. Ovde je vidimo sa savršenim efektom "smokey eyes" i pravom Prada punđom. Njena šminka ima osnovu za puder koja daje sjaj, obraze ugrejane nežnim dodirom rumenila, a ističe efekat dubokog pogleda, igrajući se senkama i  gliter sjajem. Usne obložene samo providnim sjajem za usne.




BioNike Defence color cover je podloga za puder u stanju da pokrije bilo koju imperfekciju i da garantuje dugotrajni mat efekat, a da ne stvara efekat maske (21 evro) 












Dodir "bonne mine" (prirodan, zdrav izgled lica pri nanošenju rumenila) na obrazima daruje Prisme Blush Blooming od Givenchy, rumenilo koje meša 4 nijanse u prahu za momentalni sjaj lica (46 evra)









Phyto Star Eyes Sparkling Rhapsody je božićna paleta Sisley kuće, sadrži 4 ultrasjajne nijanse obogaćene bisernim mikrosferama (prošireni božićni efekat koji iskri) i ekstraktima belog ljiljana ( koji delikatno hidrira kapke) (66 evra)


 


Jednostavno kao kreon za oči, a jako poput ajlajnera: u pitanju je Automatic Liner od Pupa kozmetike, kremaste i mekane formule koja garantuje aplikaciju bez pravljenja grešaka. (13 evra, ovde u nijansi shiny black)



Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...