Moj Trend
Swiss Halley agencija

2.12.10.

LETOPISI NARNIJE: PUTOVANJE NAMERNIKA ZORE (3D)

Brod "Namernik zore"
Fanovi sage o Narniji konačno mogu odahnuti, jer treći deo Letopisa Narnije "Putovanje namernika zore" (The Voyage of the Dawn Treader) dolazi na bioskopska platna Srbije 9. decembra. 
Predpremijera filma odigrana pre dva dana u Londonu obećava dobru zabavu i pravo prazničko raspoloženje. Čak je i kraljica Elizabeta bila prisutna sa sve naočarima 3D. Crvenim tepihom su se prošetali već poznati glavni glumci filma: Liam Nison (glas lava Aslana), Ben Barns (princ Kaspijan), Skandar Keins (Edmund), Džordži Henli (Lusi) i režiser Majkl Apted. 
Ben Barns i Džordži Henli na predpremijeri filma "Letopisi Narnije - Putovanje namernika zore"
Film su proizveli 20th Century Fox (zamenjujući Dizni produkciju iz prethodna dva dela) i Walden Media. Film je baziran na priči iz romana KC.Luisa. Prvobitno film nije zamišljen u 3D, ali je promena plana najavljena 23. marta ove godine.
Treća epizoda Letopisa Narnije opisuje susret Edmunda , Lusi i njihovog rođaka Justasa sa princom Kaspijanom (koji je u međuvremenu postao kralj) i zajedno putuju brodom koji nosi ime "Namernik zore", nailazeći na razne nedaće, a sve u cilju pronalaženja sedam prognanih plemića, prijatelja oca princa Kaspijana, kojeg je prinčev ujak ubio i proterao mu prijatelje plemiće daleko iz Narnije. 
Mlađa publika malo zna da se knjiga adaptirala pre ravno 20 godina u predivnu BBC-jevu TV seriju koju je ondašnja mlada generacija sa nestrpljenjem iščekivala na tv ekranima svake nedelje (sve epizode tv serije na engleskom jeziku postoje na jutjub sajtu). Fantastični događaji i danas izazivaju jednako iščekivanje svih generacija, koje ćemo za sada morati stišati trejlerom.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...