Moj Trend
Swiss Halley agencija

12.12.10.

HOROSKOP ZA 2011.GODINU: BIK

2011.godina biće za sve Bikove naročito plodna! Bićete prepuni inspiracije koju ćete upotrebiti da promenite život na bolje  (zahvaljujući pre svega konjukciji između Venere i Urana u Ribama , u sekstilu sa vašim znakom).

Naročito u drugom tromesečju godine (april, maj i jun), moraćete da se prilagodite promenljivim situacijama koje vam se budu desile i to ćete uspeti, jer imate veliku pomoć od Venere.

Ova pozicija planeta koji nad vama vladaju, garantovaće vam stabilnost u ljubavi koja neće biti shvaćena kao prelazan period, već naprotiv, kao nešto što će da traje celog života. Od novembra pa na dalje, čak i za najveće samce moguća odluka o zajedničkom životu ili braku. Jupiter će vam pomoći da se osećate snažnim kao nikada pre, dok će Saturn da poveća vašu sposobnost komunikacije.

Gledajte da vodite miran život, dajte svoj maksimum u društvenim odnosima, budite dostupni kada treba pomoći i obratite pažnju na vaše ponašanje kako ne biste pogrešili i zamerili se nekome iz vašeg okruženja. 
 

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...