Moj Trend
Swiss Halley agencija

12.12.10.

HOROSKOP ZA 2011.GODINU: BLIZANCI

Početak godine će biti malo nestabilan. naročito u porodičnim odnosima. 

Ako imate nameru da se ozbiljno upustite u novu vezu, uspećete da napravite dobre rezultate, jer se odnos neće bazirati samo na fizičkoj privlačnosti, već na razumevanju i neprocenjivom dijalogu.Od maja do avgusta savršeno se razumete sa partnerom u svakom smislu, a ako ste sami obratite pažnju na gore naveden period kada su mogući susreti od kojih ćete poželeti dugu ljubav.

April, maj i jun biće period prijateljstava, naročito onih prošlih koji će vam se vratiti i odužiti vam se u više navrata, pa i u poslovnom smislu.

Vama vlada Merkur iz kojeg crpite svaki atom energije, možda atom previše, pa je preporučljivo da se kontrolišete kad su u pitanju ljudski odnosi na poslu (školi, fakultetu), obuzdajte svoje kritike i ponašanje prema kolegama. 
 
Kraj godine je u padu krivicom planeta koje vam neće biti naklonjene, ali vaše odlike su inteligencija i sposobnost koji su vam saveznici: uspećete da kontrolišete vaše nagle promene raspoloženja, ali morate biti sigurni u sebe, a možete se slobodno osloniti na osobe kojima verujete, jer će vam biti od velike pomoći u rešavanju problema koji su se vremenom nakupili.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...