Moj Trend
Swiss Halley agencija

13.12.10.

HOROSKOP ZA 2011.GODINU: RAK

Vaš horoskop za 2011.godinu je zasigurno pozitivan, ber što se tiče posla koji će biti energičniji nego kako biste vi to očekivali, iako će prvih pet meseci biti samo zahuktavanje i blago uspinjanje, čiji će uzrok biti neke planete.

Venera će dugo boraviti u vašoj kući ljubavi, tačnije od septembra do decembra, kada će vaš sentimentalni život biti u pokretu, ali vi toga nećete biti ni svesni, jer ćete se osećati kao riba u vodi ili bolje rečeno, kao rak u vodi. Ako ste sami, uživaćete u veoma interesantim susretima koji greju srce,a jedan od njih može biti trajno vezivanje.  

Ove 2011. godine imaćete šansu da provratite poverenje u sami sebe. Pokazaćete sve svoje emocije, ali budite obazrivi na ostale vaše zahteve, jer ako budete mislili previše na probleme, rizikujete da postanete egoista.

Planeta koja vam je vladar jeste Mesec, zbog koje ste roditeljski nastrojeni i brinete se o drugima, možda na ne baš pravilan način. Gledajte da ispravite vaše greške prema drugim ljudima da ne biste upropastili dobre odnose.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...