Moj Trend
Swiss Halley agencija

14.12.10.

HOROSKOP ZA 2011.GODINU: RIBE


Godina 2011. biće za sve one rođene u znaku Riba poput filma sa srećnim krajem, prepun zapleta i raspleta. Početak godine će biti dosta težak, jer će vam prkositi neke planete koje će "veslati" u suprotnom pravcu i "bacati vam štap u točkove".

Bićete pogođeni pre svega na psiho-fizičkom planu i to će dovesti do problema na skoro svim poljima. Nemojte da paničite, a pre svega nemojte se demoralisati kao što to imate običaj da radite, moraćete delovati snažno i suprodstaviti se svakoj situaciji hrabro i strpljivo, jer taj period svakako neće dugo trajati. Naime, sa prolećem stvari se suštinski menjaju, nebo će vam doneti talase pozitivnosti i to će se odigrati na svim poljima vašeg života.

Ljubav je pozitivna, jer do polovine juna sa partnerom sledi kombinovana strast i ljubav, a samcima će retko ko odoleti, jer su puni seksipila i ljubavne energije. Međutim, preporučuje se da energiju kojom vladate ne potrošite u svrhe promene trenutnog stanja, već radi poboljšanja postojećeg.

Od polovine juna na dalje, uspećete da se pokažete u maksimalnom svetlu i vaše najbolje osobine će biti vidljive, kao na primer vaša darežljivost i prepoznatljiva osećajnost, pa će vam to doneti "more" međusobnih osećanja, more savršeno za vas ribice.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...