Moj Trend
Swiss Halley agencija

17.12.10.

KOZMETIČKE TAJNE DEJVIDA I VIKTORIJE BEKAM

Niko bolje od nih dvoje ne zna da napravi pravi biznis od sopstvenog izgleda. Dejvid i Viktorija Bekam, on je savršeni metroseksualac i perfekcionista u stilu, ona je modna ikona koja i sama lansira modu, stvorila je fragrancu "Intimately yours". Otkrivaju nam u jednom intervjuu njihovu rutinu ulepšavanja:

Oboje negiraju da su pribegli estetskoj hirurgiji (da li je istina?). "Mislim da su smešni oni koji se unište samo da bi imali lice 20-togodišnjaka u telu 65-togodišnjaka, ali to ne znači da u budućnosdti neću promeniti svoje mišljenje..." priznaje Poš Spajs.
 
A što se tiče krema? "Obožavam kremu za telo od La Prairie i kremu od La Mer, dok od šminke obožavam Stila, Giorgio Armani i podlogu za puder Teinte Miracle od Lancôme". Ali i Dejvid ima svoju omiljenu kozmetiku protiv bora, pre svega kremu za lice od
La Prairie, sa strogim spf 30 (faktor za zaštitu od sunčevih zrakova), da bi se zaštitio od jakog kalifornijskog sunca.

Što se tiče fitnesa, Dejvidu je sasvim dovoljan i svakodnevni ubitačni trening, dok njegova lepša polovina trči dnevno najmanje 4 sata. I na kraju, mala tajna, Bekamovi veruju u magičnu energiju kamenja:"Zbog toga u kupatilu imamo gomilu kvarca i turmalina, jer oni pospešuju unutrašnji mir".
 

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...