Moj Trend
Swiss Halley agencija

6.12.10.

ŠOK MEJKAP: ZABRANJENA CRNA!

No black please!
Ovo tmurno, hladno i kišovito vreme je dovoljno sivo i maglovito da bismo i mi bile u istom stilu. Rešenje za raspoloženje plus nudi nam Diorova ideja: obasjati lice šarenom šminkom, koja će i najbleđem licu dati svežinu. Diorovom zadnjom kolekcijom HC prošetale su devojke vedre kao vile, ultra grafičkog pogleda i višebojnih plastičnih nijansi.
 
Tajna ovog šok efekta je u kvalitetu praha, koji treba da bude gust i čvrst kako bi se jednim potezom nanela pozamašna količina senke za oči, a da sve to izgleda kao tkanina koja naglašava pogled.
Jedini recept je: zabranjeno nijansiranje i prelazi u bojama, jer u ovom slučaju granica između dve boje mora biti jasno definisana.
Iv Sen Loran



Ovaj šok stil mejkapa preferira žutu boju pre svega, zatim zelenu, ljubičastu i plavu, ali i crvenu i lila. Kako bismo sa sigurnošću izabrali prave boje, pomažu nam palete Mondrian kolekcije Dior, Iv Sen Loran, Šiseido i Este Loder.
Najmlađe devojke imaju potpunu slobodu kreiranja velikih kontrasta, naročito odnos usne-oči, dok se za zrele devojke preporučuje igra ajlajnerom, koji ne mora biti strogo crn, već i u nekoj veseloj boji.
Jedini strogo crni proizvod je maskara, bar što se tiče ove sezone, jer se najavljuju maskare u boji kao trend za sledeću sezonu proleće/leto 2011.




Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...