Moj Trend
Swiss Halley agencija

6.12.10.

TAMNE USNE ZA SVETLO LICE

Tamne usne,, što tamnije!
U početku je postojala limitirana kolekcija Chanela pod nazivom Noir Obscure, koja je prošlog leta lansirala klasični ruž za usne Rouge Allure u veoma "dark" bojama, sablasnih imena poput Obscure(n.137), Maniac(n.147) i Hysteria(n.157).

 Jednom kada prevaziđete šok, tamni tonovi deluju veoma u trendu. Treba verovati na reč ekspertu mejkapa Diora Davidu Friciju, koji tvrdi bez sumnje: "Tamne usne biće najjači trend ove zime: veoma su elegantne kada ih nosi osoba sa veoma svetlom kožom i sitnim plavim očima, naročito ako su to mlade dame. Zamislite samo tamne usne na preplanuloj osobi ili starijoj ženi... katastrofa".

Ako ste se upravo navikli na pastelne boje šminke, pitate se kako ćete biti u stanju koristiti tamni ruž za usne? 
Nacionalni mejkap umetnik Lancome brenda, Klaudio Fratoni savetuje:"Da biste napravili vaše usne glamurozno tamnima, potrebno je takav eksperiment praktikovati uveče, jer nije u redu nositi tamne boje u dnevnoj varijanti niti praviti nagle promene u stilu.

Preporučuje se da se oči šminkaju bledim kreonom (sivim ili čak belim) i ne koristiti maskaru kako bi efekat ostao isključivo na usnama.

Svi mejkap stručnjaci se slažu da tamne usne mogu nositi isključivo osobe sa veoma belim zubima, jer tamni ruž otkriva žućkasta nijansiranja na zubu, naročito ako je osoba pušač. 

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...