31.3.11.

KEJTI HOLMS: KOPIRAJTE NJEN MEJKAP
Konačno se počela prikazivati mini serija Kenedijevi (doduše samo u Americi) u kojoj Kejti Holms glumi Džeki Kenedi. Na slici je vidimo na predstavljanju serije u Los Anđelesu, u veličanstvenoj formi i u pratnji svog supruga Toma Kruza, sa kojim je u ipak u braku, uprkos svim tračevima.Kejti se ne odriče stila "easy chic" kojeg karakteriše jednostavna šminka praćena prirodno puštenom kosom.


Za one koji su oduvek želeli da isprobaju mineralnu podlogu za puder,ovo je pravi izbor. "Bare Escentuals" je kreirao "Get Started Kit", personalizovani set po tipu tena i upotpunjen je sa tri četkice za šminku: jedna za puder u prahu koji fiksira "Mineral Veil®", druga za puder u boji "Warmth" i treća je za boju u tubi od 15ml sa "Base Prime Time" (65 evra)


Daje sjaj licu u jednom potezu. To je  "Full Bloom Ultra", "Flush Blush" od firme "Too Faced", kako biste u sekundi zarumeneli vaše obraze (13 euro).Max Factor Xperience Maskara sa kremastom formulom "mousse" koja podiže trepavice dajući im volumen i lakoću u jednom (17 evra)


Sjaj za usne "Fleurs de Brignoles de L'Occitane" obogaćen je uljem koštice šljiva i ima karakterističan miris (10 evra).

Нема коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...