Moj Trend
Swiss Halley agencija

1.4.11.

RUŽ ZA USNE BOJE FUKSIJE: TREND OVOG PROLEĆA

  
Boja u trendu ovog proleća za vaše usne? Bez trunke sumnje to je fuksija! Nije važno da li je zgasnuta ili jarka boja fuksije, tamnija ili svetla, bitno je da je  živa i puna energije.
Inspiracija dolazi i ovoga puta sa samih modnih pista gde je odlučeno da se usnama podari malo šok efekta, a vodeći "krivci" su Fendi (slika levo), Cacharel, zatim Christian Dior i Sonia Rykiel, pa sve do Diane von Furstenberg.
Jedina linija vodilja dobrog ukusa jeste mat nijanse za dnevne varijante, sjajne i sedefaste ostavite za veče.

Magazin ELLE vam nudi najidealnije nijanse ruževa za usne boje fuksije:



Ime mu je "Red Emotion Sheer Lipstick", a on je ruž firme KIKO polutransparentnog efekta sa blagim odsjajem. Na slici je nijansa fuksija broj 107 (7 evra)


Obogaćen vitaminima A i E, ruž "Pure Color Lipstick Wild Violet" kozmetičke kuće Estée Lauder koristi specijalnu patentiranu tehnologiju True Vision koja usnama daje punu multidimenzionalnu boju, a sve se završava finim satenskim doživljajem (25 evra)



Pupa Volume je ruž za usne kozmetičke firme PUPA, obogaćen hijaluronskom kiselinom koja daje  volumen usnama. Na slici je nijansa broj 300 Pink (15 evra)



Poziv na poljubac! Ruž Diorkiss nove Dior Addict Lipstick linije, svojom kremastom teksturom poklanja usnama hidrataciju i volumen (27 evra)



Novi sjajni ruž iz kuće Chanel je "Rouge Coco Shine", visoke moći hidratacije Na slici je nijansa broj 55 Romance (28 evra)


Efekat sjaja za usne uz praktičnost ruža u olovci! To je  "Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm" od kozmetičke firme Clinique, na slici u tonalitetu "Chuncky Cherry" (18 evra). 

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...