Moj Trend
Swiss Halley agencija

2.4.11.

NAJBRŽI AUTOMOBILI NA SVETU

Neki automobili nemaju posebnu potrebu za predstavljanjem.Dovoljno je izgovoriti im ime i već izazivaju uzdahe. Govorimo o posebnim sportskim automobilima koji ne podnose običan asfalt,već vape za trkaćom pistom! Rođeni da jure, ovi besni auti će vas i koštati. 
Bugatti Veyron Super Sport
Bugatti Veyron Super Sport - Maksimalna brzina ovog modela je 431 Km/h, što je zvanično najveća zabeležena brzina. Realno bi mogla biti veća, ali je namerno limitirana kako bi se očuvale gume! Cena mu je skoro 2 miliona evra.

Koenigsegg CCX
Koenigsegg CCX - Ko bi rekao da ovo "čudovište" dolazi iz hladne Švedske, ali je tako. Maksimalne brzine od 402 Km/h koštaće vas oko 470 hiljada evra.

McLaren F1
McLaren F1 - Projekat star nekoliko godina unazad, ali se i dalje nalazi među najbržim automobilima na svetu. Maksimalne brzine od 371 Km/h i cene od 700 hiljada evra.

Ferrari Enzo
Ferrari Enzo - Ova lista top najbržih automobila nije mogla da prođe bez italijanskih automobila. Za 350 Km/h trebaćete izdvojiti ne manje od pola miliona evra.

Pagani Zonda F
Pagani Zonda F - Recite ovom autu da je projekat star 10 godina i neće se naljutiti! Maksimalna brzina mu je 346 Km/h, a minimalna cena je 470 hiljada evra.

Lamborghini Reventon
Lamborghini Reventon - Košta preko milion evra, a dostiže maksimalnu brzinu od 340 kilometara na sat.

1 коментар:

jova је рекао...

Ovaj bugati ima krila,sto posto.Ovaj bugati ima krila,sto posto.

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...