17.4.11.

NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU? DŽENIFER LOPEZ

Uprkos tome što ima 41 godinu, Dženifer Lopez je najlepša žena planete. Tako kaže magazin Pipl, proglasivši je najlepšom ženom sveta 2011. godine i posvetivši joj naslovnu stranu magazina. Prošlogodišnja pobednica bila je Džulija Roberts, a ove  godine na tronu gledamo majku dvoje blizanaca, Eme i Maksa, čiji je otac Mark Antoni.
 
"Ostala sam bez reči, a to se retko dešava". Kaže za magazin Pipl Džej Lo. "Veoma sam počastvovana i ponosna, uzimajući u obzir da nemam više 25 godina. Ne želim da mislite kako je lako biti u formi. Televizija nikome nije bila prijatelj u tom smislu, pa moram mnogo da radim na sebi: fizičke vežbe i dijeta"!
Za Dženifer Lopez ova 2011.godina je srećna. Osim što je zaštitno lice Loreala, ona je i član žirija u Američkom Idolu. Gomila obaveza su uslovile da njen novi singl "Love" kasni sa promocijom i izaćiće početkom maja. Do tada možemo da uživamo u najnovijem singlu "On The Floor". Dženifer posle svega dodaje:" Tajna moje lepote je u tome što sam okružena ljubavlju. Prava lepota proizilazi pravo iz srca".

Нема коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...