Moj Trend
Swiss Halley agencija

26.11.10.

RAZMAŽENA LEJDI GAGA I NJENI ZAHEVI

Kao i sve dive, i Lejdi Gaga zahteva i naređuje kako treba da izgleda njena soba za presvlačenje iza scene, kako bi njeno razmaženo biće bilo zadovoljno. 

Poslednja vest stiže iz agencije ITN koja potvrđuje da je došla do popularnog "rajdera", tj. liste zvaničnih trebovanja koje Lejdi Gaga zahteva na svakoj svojoj turneji.
Nepotrebno je reći da se radi o bizarnim zahtevima, ali činjenica da se radi o još bizarnijoj pop zvezdi današnjice, tako da su čudni kaprici sasvim očekivani. Lejdi Gaga, želi da njena soba iza scene bude obložena ogledalima, od zidova do plafona. Zatim, nikako ne sme da fali jedna boca kiseonika u sobi, jer pop zvezda ima potrebu da tako dođe sebi u intervalu između dva presvlačenja za nastup na bini.

Ali zahtevi se ne završavaju ovde. Kako izvor prenosi, Lejdi Gaga naređuje da ceo put koji prelazi od auta do sobe za presvlačenje mora biti posut žutim cvećem! Ali to nije sve. Najbizarniji kapric je da u sobi moraju da je čekaju jedna persijska mačka i dva ježa! Bolje bi bilo da ne ulazimo u razloge takve čudne potrebe, ali se nadamo da lepe životinje ne trpe nikakvu torturu u sobi za presvlačenje Lejdi Gage.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...