Moj Trend
Swiss Halley agencija

16.11.10.

TVOJ DONJI VEŠ GOVORI O TEBI

Reci mi kakav donji veš nosiš i rećiću ti kakva si ljubavnica. Bar tako tvrdi nedavna anketa jednog engleskog psihologa. Kako kaže istraživanje, intimni veš otkriva mnogo o ženskom temperamentu u krevetu.

Trenutna tendencija je "nude look", intimni veš boje mesa, kog bira 72% ispitanih žena. Gube na popularnosti klasični beli i crni kompleti, kao i komplikovano šivenje i fantazije u detaljima. Dakle, seksi donji veš trenutno evocira golo telo i odgovara ženama koje nemaju šta da sakriju, modna tendencija koja se sviđa i VIP damama. Eva Mendez je nedavno otkrila da preferira veš sa efektom gole kože i "basic". Kejti Peri se pojavila na naslovnoj strani "Rolling Stone" magazina u jednostavnom kompletu boje mesa sa minimalnim čipkastim detaljem.
Psiholog Dona Doson uredila je listu profila oslanjajući se na istraživanje vođeno za potrebe firme Dr. Bekman. Kako ona kaže, intimni donji veš ne samo da izražava ličnost onoga ko nosi, već može da duboko utiče na ljubavne odnose. Na primer, tople boje poput crvene, narandžaste, žute, mogu povećati generalno uzbuđenje uticajem na krvni pritisak i disajnu učestalost.
 
I konačno otkrivamo kakva  si ljubavica na osnovu donjeg veša:

-Boja mesa. opuštena žena i sigurna u sebe, koja nema šta da sakrije. Osoba koja bira ovu boju donjeg veša je trasparentna, prirodna i autoironična.

-Crveno. Strastvena, energična i dominantna. Bez stidljivosti, vatrena žena koja zna šta želi i koja dovodi sve do preterivanja, pa čak i krize u vezi, ali je sve to deo njene čari.

- Roze. Romantična, nežna i uvek u potrazi za ljubavlju. Roze donji veš otkriva osobu koja je simpatična, ženstvena i senzualna, spremna na podređen položaj u njegovoj milosti.

-Crna boja. Osoba koja preferira ovu boju veša ima veoma jaku i nezavisnu ličnost, izrazito tananih čari i veoma strastvena, tipična zavodnica.
 
-Bela. Stidilljiva, naivna, ali puna iznenađenja. Tipična devojka "voda i sapun", često na osnovnom znanju u krevetu, ali jednom stečeno poverenje u partnera, ima želju da uči.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...