Moj Trend
Swiss Halley agencija

30.11.10.

VRUĆI PREOKRETI U SAGI "SUMRAK"


Dovoljna je bila samo jedna fotografija ženske ruke sa perjem u šaci, pa da korisnici tvitera počnu slati silne poruke Bilu Kondonu, režiseru slavne sage Sumrak, koji je na svoj tviter profil stavio ovu fotografiju, koja prikazuje levu ruku položenu na krevet sa perjem.

Obožavaoci su odmah insinuirali kako se radi najverovatnije o sceni koja se najviše iščekuje, a to je scena vođenja ljubavi između Bele Svon (Kristen Stjuart) i Edvarda Kalena (Robert Patinson). 

Scena izgleda da pripada jednom deliću medenog meseca dvoje protagonista, o kojoj se uzduž i popreko govorilo prethodnih dana posle objave nekih fotografskih snimaka. Pretpostavke su verovatno opravdane, ako imamo u vidu knjigu koju je napisala Stefani Majer, na osnovu koje se snimio film: knjiga opisuje epizodu u kojoj Bela i Edvard, sveže venčani, odlaze na medeni mesec gde mogu da se prepuste  konzumiranju ljubavi na veoma "strastven" način" do tačke kada se lomi krevet i leti perje iz jastuka.

Sada nam je jasno odakle perje u Belinoj ruci.  Dakle, sasvim je izvestan vrući preokret u sagi Sumrak koji bi mogao još više zaintrigirati obožavaoce filmskog para Bela-Edvard, inače najtraženijeg para na internetu.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...