Moj Trend
Swiss Halley agencija

13.12.10.

HOROSKOP ZA 2011.GODINU: LAV

Za sve vatrene znakove, 2011.godina je pozitivna, ali Lavovi će ipak imati godinu pred sobom kao prelazni period sa kojim će se morati suočiti sa velikom odlučnošću, koja je jedna od pozitivnih odlika Lavova.

Ovo će biti godina koja će doneti dosta komplikovane situacije i koja će od vas zahtevati razionalnost i dobru procenu. Ako naiđete na težak momenat, nemojte se podcenjivati, jer je vaša snaga velika, a vaša energija je neiscrpna.

Pokušajte da bazirate vaš život na sigurnim nogama, za budućnost onih stvari do kojih vam je najviše stalo. Razjasnite sami sebi vaše prioritete, kako biste manje gubili kontrolu i smirenost. U tom smislu se nemojte olako obeshrabriti. Biće vam dozvoljeno da se upustite u socijalne avanture i na ljubavnom planu, ali samo u prvoj polovini godine. Povoljni periodi za ljubav su od aprila do maja, od jula do septembra, i od novembra pa na dalje.

Druga polovina godine je definitivno pozitivna i situacija se generalno popravlja. To ne znači da treba da se opustite, naprotiv, dužni ste da konstanto merite vaše mogućnosti i da se prilagodite prilikama na odmeren način.

2 коментара:

Анониман је рекао...

Super,bas sam zadovoljna:)

Анониман је рекао...

Kakva mi je godina,treba mi psihijatar a ne horoskop.

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...