Moj Trend
Swiss Halley agencija

2.12.10.

10 TIPOVA ŽENA KOJE BI TREBALO IZBEĆI

Posle članka koji nam savetuje koji su to tipovi muškaraca koje treba izbegavati, došao je red i na žene, na 10 tipova njihovog karaktera koje bi muškarci trebali imati u vidu pre nego što stupe u dublju ljubavnu vezu sa njima.


1-Obećana mlada
To je žena kojoj otkucava biološki sat i u njoj se rađa nestrpljenje da se što pre uda. Nije bitna njena slobodarska prošlost, gomila momaka koje je osvojila, sada još malo mlada dama želi jednog muža i puno dece, i vršiće pritisak na "žrtvu" sve dok ne popusti, a kad muškarac shvati da je odluka bila ishitrena, tada će biti kasno.

2-Ja znam sve o tome 
Sposobnost  žene da vodi uvek živ razgovor i sa velikom dozom ironije, uvek je bila cenjena osobina. Ali problem nastaje kada žena praktikuje tu svoju osobinu neprestano, kada stalno želi da ima zadnju reč, kada je uvek ona u pravu i uvek ima svoje mišljenje o svakoj sitnici, koje pošto-poto mora da podeli sa partnerom. Ona je pravi izvor reči, često dosadna, jer ponavlja iste reči milion puta. Njoj nije bitno šta priča već koliko priča. 
 
3-Žena od porcelana
Osetljiva i nežna sve do krajnjih granica, njome treba da se rukuje pažljivo, u svilenim rukavicama, jer lako može da se povredi, svaka šala za nju je udarac, svaka kritika je nož koji je razdire, zbog jedne jače reči ona će pasti u depresiju i neće se obraćati svom partneru. Pre nego što to shvatiš, provešćeš život sa njom izvinjavajući se. 

4-Žena bankomat 
Trošiti, trošiti i samo trošiti, to je njena jedina zapovest.  Šoping, odeća, nakit, cveće, svaki razlog je dobar da se ruka zavuče u novčanik. ali to nikada nije njen. Ovakav tip žene će te iscediti kao limun, a posle toga ostaviti samog u dugovima.

5-Diktatorka
Njen dan počinje kritikom kako ti ta majica ne stoji dobro, kako treba da nosiš košulju, da promeniš kosu i način na koji se krećeš, sve dok od tebe ne napravi statuu izvajanu po svojoj želji. Želeće da kotroliše svaki deo tvog života, kako se oblačiš, sa kim se družiš, pa i koji auto voziš. Na kraju ćeš postati druga osoba koju nećeš prepoznati u ogledalu. 

6-Večito nesigurna
U početku ja slatka i puna ljubavi, ali brzo ćeš shvatiti da je njena privrženost u stvari samo duboka nesigurnost koja često eskalira u manijakalnu ljubomoru. Telefonira ti 20 puta dnevno, obasipa te sms porukama. Svaki dan za nju je strah da ćeš je ostaviti baš danas, ali to nije ljubav, već opsesija.

7-Izazivačica
Nalaziš se u kafiću, ona te gleda vatrenim pogledom, u diskoteci provokativno igra ispred tebe, na poslu ili fakultetu oblači mini suknje i dekoltirane bluze, samo da bi te izazivala i ništa drugo. U pitanju je sindrom "tresla se gora-rodio se miš", jer je njen jedini  cilj da muškarci pate za njom.  

8-Kraljica na tronu
To je žena koja sebe smatra iznad svih koji je okružuju. Za nju su muškarci samo podanici i robovi koji joj se moraju diviti i uslišiti sve njene zahteve. Na žalost, svaki požrtvovani muškarac nesposoban je da odoli fatalnoj ženi. Ona je jako lepa, ali ne dozvoli da te to zavara, jer u ljubavnoj vezi potrebno je međusobno  poštovanje.

9-Misteriozna žena 
Njen život je bogat nepoznatim zonama pod senkom gde krije tajne koje nikome nije ispovedila. Ako ti se neka žena predstavi kao enigma i izbegava da priča o sebi i svojoj prošlosti, budi siguran da krije nešto strašno, što ti nikako ne smeš da saznaš. U početku malo misterije će ti biti interesantno, ali vremenom se ta senka tajnosti neće odagnati. Bolje zaboavi bilo kakvu dugu vezu sa ovakvom ženom.   

10-Uspavana lepotica
 
To su žene koje žive u svom začaranom svetu punom večne ljubavi i princa na belom konju. Rasle su u hermetičkom svetu kao "princezice" svojih roditelja. Problem je taj što nemaju blage veze kako platiti račune ili oribati kupatilo. Gospođica Romantična očekuje od tebe kao od  viteza kavaljera da joj pomogneš u svakom momentu i da se uhvatiš u koštac sa zlom aždajom-mašinom za veš.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...