Moj Trend
Swiss Halley agencija

2.12.10.

OTVORIO NOVINE I UGLEDAO SVOJU ČITULJU!

Otvorio novine i video da je umro! Ovo se desilo jednom čoveku iz Danske, sa poluostrva Jutland, koji je 24.novembra ostao šokiran kada je pročitao čitulju njega i njegove ćerke u dnevnom listu "Nordjyske Stiftstidende".

STRAŠAN ŠOK - Čitulja je glasila da su Klaus Norgard Nilsen (35 godina) iz Jutlanda i njegova 15-togodišnja ćerka Mišel, mrtvi u toku "tragične saobraćajne nesreće u Nemačkoj". I otac i ćerka su oboje živi i zdravi, ali su pod šokom. "Ko je napravio ovu bolesnu šalu, mora da je neka poremećena osoba."- rekao je Klaus danskoj televiziji. On ne zna ko stoji iza ove grozne šale, ali je slučaj prijavio policiji.

NIJEDAN TRAG - "Imam širu ideju o tome ko je to mogao uraditi, ali ne mogu da uprem prst ni u koga." izjavio je Klaus. Policija nema još nijedan trag o osobi koja je objavila lažnu čitulju. Agenti potvrđuju da je tekst poslat putem sms poruke koristeći pri pejd karticu. I kao da čitulja sama po sebi nije dovoljna, počinilac ovog (ne)dela je takođe ostavio i adresu Klausa Nilsena na koju treba da se pošalje račun za objavu čitulje!

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...