Moj Trend
Swiss Halley agencija

3.12.10.

ŠTA ABRAMOVIČ KUPUJE SINU ZA BOŽIĆ?

Sin Romana Abramoviča već uveliko ima niz kontakata sa akcionarima danskog fudbalskog kluba Kopenhagen, prenosi danski tabloid "Ekstra Bladet". Arkadi ipak ima samo 17 godina, tako da operacija eventualne kupovine izgleda pre kao poklon nego kao mogući komercijalni cilj.
Roman Abramovič
Tabloid poziva Karstena Koha, jednog od rukovodilaca fudbalskog kluba Kopenhagen, da se izjasni, posle čega on izjavljuje: "Trenutno nismo zainteresovani za prodaju, ali ako bi se pojavio neko sa primamljivom ponudom, to onda postaje vrlo moguće".
Kako kaže tabloid, upravo Koch se više puta sastajao sa mladim Arkadijem Abramovičem, tako da se ishod njihovog sastančenja  lako može naslutiti. 
Ono što je suština priče odnosi se na nemogućnost direktne kupovine kluba od strane maloletnog Arkadija, već to mora da uradi njegov otac, tako da se dečak izgleda samo raspitivao koliko će božićni poklon da košta.
Novčana operacija u svakom slučaju značila bi dobar ekonomski preokret za obe strane, a pre svega bi značila lepi božićni poklon oca svome sinu.

Нема коментара:

Zakon privlacenja-kljuc
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...